Nu äre slut! :'(

Stac! Mitt älskade SATC! NU för 2 minuter sen tog det sista avsnittet av satc slut. Jag satt här i mitt rum aldelens själv grät som en liten fjollig flicka och vet inte vad jag ska göra av mitt liv... Det var det sista och jag känner mig så naken utan den underbara serien.

Men nu ska vi inte bli deprimerade. Över till det skojiga. Igår vare skola, yuck! (ska låta som det där ordet man säger när man är äcklad ;D haha) Vi slutade klockan ett men var tvungna at gå på stan till klockan tre då veronica skulle på dejt :P Haha söt ungen. Nå så för att bli av med lite tid gick vi på café. Jag och min vän Cecilia firade ett otroligt underbart MVG i Data så jag köpte mig den STÖRSTA tårtbit jag kunde hitta. Där hängde vi ett bra tag. Jag gjorde förresten hål i örat också. One moore to go.
Kilade sedan hem och tog det chill med Satc innan jag skulle käka. Det blev pannkaka till middag och jag vräkte i mig FYRA bitar. Åt en apelsin innan också förresten.
Nå så sen drog jag till Pållan en sväng och chillade. Vi snackade och jag fick efterrätt av hans mor som jag alltid råkar pricka in på något sätt. Så det blev ännu mer mat. resten av kvällen låg jag deckad på Pållans säng och var inte speciellt social. haha men som bortförklaring måste jag ju säga att jag ALDRIG varit så sjukt, äckligt, vidrigt mätt. Så det var det.
Jag har föresten slutat med min dåliga vana att stanna hos kompisar till halv 5 på morgonen så jag sa Adjö klockan 01.03.

Tidig morgon idag blev det. Jag och Stajna skulle till Måttsund och åka lite slalom som vi är så duktiga på. Vi köpte förmiddagskort och hade det riktigt trevligt. Efter ett tag kom pojkarna från idotten och började åka på de sätt man egentligen åker när man är duktig.
Våran skjuts kom klockan ett då vi kilade hem till oss själva.

Jag dunsade ner på soffan framför tv:n och sen bar det upp på rummet för att se klart SEX AND THE CITY. Så här sitter jag nu, rosig om kinderna efter mitt gråt och aldelens sugen på mat ;D Baaaj :P


Jo juste! Stina ramlade ner i ett hål i skogen på måttsund. Det var sjukt underhållande. Ska ladda upp en bild på lill flickan när hon ligger där men min mobil känner inte för att samarbeta. Baaj :D





Jag kan bjuda på ett underhållande youtube klipp som jag hittade på polarens blogg (godblessamerica.blogg.se):

Slalom baby, slalom :D

Igår var det styrke klättring som gällde på idrotten. Det är så grymt roligt förstås och jag kom högst upp till kanten än en gång. Som sagt, Jätte roligt. Men det är sjukt hur trött man blir i armarna. När jag är några typ en och en halv meter från högst upp får jag helt slut energi i armarna och jag måste släppa taget! Jaa, men kämpar tills man går under :D

På kvällen skulle vi fara till Måttsund med idrottsklassen och åka SLALOM :D Jag går inriktningen Frilufs på idrotten så vi får göra alla dessa underbara aktiviteter ; ) Vi åkte med grabbarna som är så otroligt orutinerade ;D Haha dom lixom hoppar och snurrar flera varv, gör volter och allt möjligt. jag och Stina som hängde bredvid kände oss faktiskt ganska värdelösa vid sidan om :D men vi fick lära oss hoppet "spred". så nu kan vi också :) Haha
Det kanske blir slalom på lördag också :P

Idag gjorde jag omprov i på datan och bäst för mig att det blir MVG den här gången ;P Men det känns braa. Jag har märkt att jag har en tendens att få ryck om det inte blir som jag vill. =)

Nå, nu ska jag trycka ner lite mat, gå ut med Trosan och sedan fara på ledargrejset. Bajbaj lingonpaj!

hundarna i centrum

Igår var jag och Trosan på Bergnäset och vandrade med Maja och hennes hund Pepsi. Vi hade tänkt fara till "hundhuset" först men det blev inte för pepsi löper. Så vi tog oss en runda runt hela stället, vi vandrade i nån timma och sen kom vi på att Josse bor där. Så vi fiskade upp henne med och gick en till sväng. Trevligt, trevligt. : )

Idag for jag och Trosan personligen till Maja i Antnäs för att hare mysigt. Gick förstås på en låång prommis igen och var sen hos henne och snackade om allt och inget. : ) Jag måste ju säga att hon har världens najsigaste rum :D

Nu måste jag kila ut med Jonas på en till prommis:D Haha jag kan gå för alltid :) Prata prata prata =) Baaj måste vara social nu.

Titta vilken fiin skogs bild, tagen med mobilen :P

Happy!

Okej. Igår:

Jobbade litegrann hela dagen och sen lite till :P

Idag: Var och sjöng solo, fem låtar. Och för FÖRSTA gången var jag inte supernervös!!! Jag var typ avslappnad!!! :D:D:D:D:D HAPPY!!! Nu kan jag äntligen chilla, andas ut och gå vidare :) haha

Ska övningsköra idag på isen! Haha he blir intressant =)


Ciao!

de är härligt

Min bror Johan köpte en smink kurs åt mig i födelsedags present + att jag sen efter skulle få plocka produkter för 495:- Ja, och imorron fyller han år och jag har typ |----------------------------------------------------------------------------| <---- Sån stor press på mig att köpa nå lika bra, eller ja jag kan ju inte göra de omöjliga så jag tänkte bara hitta något bra. Så idag innan min klipp tid tog jag mig en sväng på stan och hittade faktiskt något som jag vet att han kollat efter. Såhär är det. Han är GRYMT bra på att skissa, måla, fantasin är oändlig så jag köpte en bok om hur man skissar människor, anatomi. Jag vet att han kollat efter något liknande. Nu är då pressen inte lika stor längre men de var ju långt ifrån en lika bra present som han gav mig! Det är typiskt honom att alltid köpa något som inte går att nå upp till i gengälld. Han är ju kille, det är omöjligt!!

Så jag var och klippte mig idag. Är nöjd faktiskt, men jag tycker att luggen ser lite tokig ut men de är nog bara nu efter att jag har ett par 100 fixningar i håret.  : ) Jag har den trevligaste frisören som jag jämt snackar med. Så de är as roligt. köpte ett nagel lack idag också! Ett "Depend" silver. Tänk att jag skulle köpa ett sånt länge :P kul grej. : )

Jag har varit och promenerat med min söt hund nu en lång tur på kvällen. Jag är helt förstummad över hur mysigt det var! Aldelens tyst och knappt en männska ute. Jag gick och nynnade för mig själv i den perfekt svala luften. Åh! vinter vinter vinter! LOVELY!



BAAJ!

Ja, då var man hora...

Ja, jag går i kör och nu tränar vi inför en musikal som heter "Jesus Christ Superstar". Jag fick rollen som horan Maria Magdalena. Haha Funny funny. Så nervösa jag ska sjunga ett par låtar solo. Det blir intressant. Kommer ju bara darra rumpan av mig!

Så eftersom min körledare fick reda på att jag var nervös av mig så tvinga hon mig att sjunga tre sololåtar på söndag! Haha, jag kan inte sova på nätterna längre...!

Nå så jag ska kunna släppa allt detta tjorv så ska jag snacka lite andra onödigheter. när jag kom hem idag tog jag fram en bulle, två stora sommarkakor och en syltkaka som jag sedan satt och mumsade på framför ett nytt härligt avsnitt av SATC. :P Det fick bli det onyttiga under denna dag. Igår satt jag och smuttade på en nyttig avocado faktiskt! De var nå nytt. : )

Nå nu sluddrar jag bara tråkigheter så jag får återkomma ; ) Tjingeling!

Shit! Bra! Duktig!

Min älskade tand gick paj idag igen! Shit asså. Klockan typ nio. Jag ringde tandis och fick faktiskt en tid på en gång. Kilade dit och lagade. Kom tillbaks så att jag hann på sista lektionen. Missade genomgången om matte B.
Gick en busig sväng på stan efter skolan och sen hem.
Sen bar det av för mig och trosan till hundhuset på bergnäset. Vi mötte Maja och Pepsi och gick en lång prommis. Sen träffade vi alla trevliga människor på hundhuset. jätte roligt faktiskt! Jag blev medlem och kan nu träna hunden min på att inte vara så uppkäftig mot andra goa hundar. Men konstigt nog var han inte alls uppkäftig, utan riktigt duktig. Lydig, snäll och söt förstås. : )

Det var min dag. :D Mycket som hände men ändå kul dag. =)


Som om jag vore en riktig björn.

Tanken slog mig idag att jag har många björnliknande behov. För er som inte vet det heter jag Anna och Björn i efternamn. Ett roligt samtalsämne från gång till gång. ex "skulle du kunna göra mig en björntjänst?" eller "Ska inte du gå i ide?". Men faktiskt, jag undrar ibland om det inte är precis vad jag borde göra. Gå i ide lixom.
Ett bra exempel är idag. Vi har en kökssoffa i köket, bredvid köksbordet, förstås. Så, min storebror Johan var uppe i mitt rum och såg på filmen 21 som jag laddat hem för ett tag sen. Mitt rum var då upptaget så jag gick ner för att plugga. Vet ni hur en kökssoffa ser ut? Eller jaa, hur våran ser ut? Antagligen inte. Men det är en mörkbrun träsoffa med bara en mjuk dyna i botten och sen träarmstöd och hårt överallt. ;) Så jag satte mig på ett av armstöden med benen utåt och gled sen ner baklänges. Så  ställningen var nu med ryggen mot dynan och fötterna i vädret. Jag tar fram min pluggbok sätter en kudde under huvet och SOMNAR! Mitt i köket! Observera nu att min Fader står i köket och diskar och att min lillebror är i vardagsrummet och övar BAS!!!! Men jaag. Jag ligger där i en helt oskön ställning där blodet rinner från fötterna, mina fötter somnar och börjar pirra sådär läskigt, och min "björnhjärna" säger åt mig att.. Sova!
Så why not? Är jag en björn innerst inne? Men om jag nog vore de, då ska jag vara den mäktigaste av dom alla!


Cirkus : )

Alla är sjuka som vanligt så dagens alla håltimmar innehöll kortspelet cirkus. Jag och Stina rockade på ett lag och Cecilia och Veronica hade kanske inte lika mycket flyt. :P Men den andra spelomgången var de jag och Cecilia på ett lag och då blev det LIKA! Så efter en avgörande omgång vann faktiskt våra "värdiga" motståndare. D: hehe

Pratade med Elle idag, försökte hänga med allt som hänt sen sist. Det var riktigt najs att få snacka med en gammal godiing :D Hon berättade, som hon gjort nån gång tidigare, att dom skulle fara till Kreta i sommar och att hon kunde ta med sig en polare.. mig :P OTROOLIGT skojjigt skulle ju det bli. Men jag blir alltid för optimistisk när det gäller sånt hära. Det slutar sällan bra :P haha Men jag hoppas, hoppas, hoppas!

Mvg delen på matte nationella imorrn.. Eh, ja önska mig lycka till : )

Mina damer och herrar låt mig presentera: WHAT!?





I personally belive that im done here today. :D Bye bye : )

Ointressant

Min dag:

11.00 Jobbat, 12-1 slutade och for hem. Åt. Sov. Vakna klockan 5. Ut med trosan. Kom hem. Sex and the city ;D, Sen datan resten.
HAHAHA Omg! Otroligt ointressant!

Nåå, så därför kan jag ju lägga till att jag inte ätit upp mitt godis än. Drygt halva påsen är kvar. :P

JOO, jag har bytit sängkläder i helgen!!! Framsteg. :D


Ciao!

Step up! Jag har batteri problem!

Jag lovar! När som helst kommer jag mörda min kamera och dra med mig alla batterier i fallet! Vad är grejen? Antingen så suger alla batterier och har noll kapasitet att ta hand om en kamera eller såå är de min kamera som vräker i sig all batteri kraft på1 min!
Jag äger ett par av dom bästa laddningsbara batterierna och nu lyckas dom inte änns starta kameran även fast dom är helt nyladdade!
Aah, nu har jag fått tjura av mig lite på dom. Relaax : )

Var på hertsön igår och hade filmkväll med tjejorna. Vi hade hyrt den hära "step up" filmen. En dans film som är så grymt bra att den borde vara förbjuden! Jag som tjockade mig i min godispåse för 66 spänn höll på dö där vi satt ihop krupna i sängen! Den var som sagt jätte bra men de var ju ändå en amerikansk film som förstås var helt förutsägbar. Men woow. Den får absolut 5/5! Det finns tydligen en två. Den blire kanske sen. :D

BÄSTA FILMEN!





Efter att ha sett en grymt bra dans film blir man ju förstås välldigt sprallig så vi gick ut en vända runt spännande hertsön. Det "farliga" området! Jag vet att det har hänt en hel del hemska och farliga knivhugg, bränder, slagsmål osv. Men jag tycker ändå att man inte kan gå och vara rädd hela tiden. Men kan vara försiktig och kanske inte utmana ödet men jaa. Just nu är jag otroligt orädd. Men det är säkert för att jag vägrat se skräck filmer nu i några år. :P haha


Nu godis godis. Baaaj!

Slappt och sluppt :D

Idag, som om man skulle kunna hare chillare.. Jodå men he var skönt med en helt tom och onödig dag på skolan. :P I princip alla lärare var sjuka så vi hade ingen lektion på morronen. Började fem i tio och hade matte. sen slutade vi. Men då förhandlade vi med våran data lärare om att få ha morgondagens data lektion idag istället för då blir vi lediga imorrn. Det gick bra men vi fick vänta i typ 2 timmar på datan. Det var prov by the way. men jaaag, lilla jag är tvungen att fara en sväng till skolan imorrn klockan tolv för att göra mvg uppgifterna på data provet på jonas och pål lektion. : ) Sen äre HELG!

Helgen ska nog bli trevlig tror jag : ) Ska vara med Pål på fredag, vi får se vad vi hittar på. Sen äre movienight med tjejerna på lördag. ultrafun! :D

Tänkte att jag skulle träna lite ikväll. Men då måste jag gå ut med hunden min först. Men de blir ju en härlig uppvärmning. POSITIVT tänkande! Japp, försöker iaf :D


Juste! jag har lixom sett eh. 45 avsnitt av SATC nu. Måste chilla med de dära. =)

Fixad!

NU! nu mina vänner har jag äntligen fixat skit tanden. Den blev faktiskt mycket finare än första gången när jag lagade den.. :D


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PÅL!  Idag fyller Pål 17 år. harry birthday! Jag gav han en present med godisar i :P


Skippade måndagen på skolan för jag ville inte gå med en halv tand på skolan men jaa, jag gick ändå på en middag på kvällen. ;) busigt. Men sen fick jag ju en ny tid för lagning. Idag 10.00 så jag försovde mig till kvart i 10. Han precis dit. Sen for jag till skolan, men ändå försent för att kunna vara med på idrotten, åsså var läraren till nästa lektion sjuk så jag hade inte behövt fara till skolan men jag fick i mig lite mat iaf :D + sällskap

Jag har sett 36 avsnitt av SATC nu!!!!! hur mycket är inte de? Är jag helt besatt?


Ehm. Jag går i en kör och vi ska spela upp en musikal i mars. Den dära Jesus christ superstar. Jag ska tydligen vara Maria Magdalena och sjunga några solon. För ni som inte känner mig kan jag ju säga att jag är en sån dära som är AS nervös inför saker som detta. Jag kan typ knappt sova på nätterna och t.om min röv darrar när jag väl står där! HAHA Så, vi får ser hur de går med det. Var och övade idag. Ja, det gick ju bra................

Hare! Herrå!

SATC.

I går kväll for jag och lillebrorsan och köpte pizza. sen satte jag mig uppe på mitt rum och såg hela första säsongen av sex and the city. Riktigt härlig serie måste jag säga :D Började se några avsnitt på andra säsongen nu.


Bra serie! :P


Jag har borstat, klippt, rakat, badat och borstat trosan igen. han är super fin och mysig liten lurvig sak =) Nu kan jag känna mig lugn ett tag. Jag har tagit hand om honom för den här veckan ;D Pudlar måste vara den härligaste hunden med det lugnt bästa psyket! Han är så go och fin.
Jag var ute med han i morse. Gick med honom lös vankande bakom mig som jag alltid gör. Då kom en gubbe cyklande förbi mig. "Är hunden gammal?" näe sa jag, han är 4 år. "Ja, det var en riktigt fin hund du har där!"
Nå, det är så najs att få höra sånt ibland =) Jag menar, jag har tränat trosan som en tok för att kunna gå med honom lös hela tiden och jag har lärt honom en hel del tricks. Så han har inte blivit så utan arbete. Man kan behöva lite feedback ibland.

Nå, snart är det väl middagsdags. På tal om mat! Jag har inte haft nån mättnads känsla på hela helgen! I fredags när vi åt tacos Åt jag hur mycket som helst tills alla ätit klart och gått. Jag satt kvar och tillslut kom dom och plockade undan. : D Haha. Sen igår när vi åt pizza åt jag en hel och var fortfarande inte mätt! Jaa, vad ska man göra : )

Nu sak jag se ett till avsnitt av satc. Bajbaj! =D


Lucky! not..

jaa, det är ju helt självklart att dum tanden skulla paja på en fredag. En timma efter att alla tandis stängt! Det var jour i helgen förstås men dom var i boden och i pite så dit ides jag inte fara. Så nu sitter jag här, fortfarande med en halv tand och kommer troligtvis göra det tills på måndag. Jag har som en lite känsla att jag inte vill fara till skolan med en halv framtand + att jag måste fixa en tid hos tandis på morgonen, när vi har prov på skolan. Så jag kommer att missa provet! Asså, kan det vara mer tajmat?

Japp nu dagen..
Vaknade vid 11 tiden for in till stan med mor och köpte hundmat. Kom hem. Satte mig vid datan och, nejnej. FEL! Jag åt lunch först. Sen satte jag mig vid datan och körde Sims 2 :D haha as kuligt sppel. Jag har alla sims så det är nöjsamt. men jag måste ju säga att det nästan är roligare att bygga husen än att "spela".
Sen gick jag på prommis med trosan, wow jag tycker att det nästan bara är roligt nu för tiden att gå ut med doggy. Det är som härligt : ) Nå nu har mor och far farit på bio så jag och lille bror ska umgås ikväll. köpa pizza, se tv och lite sådant =)

Jag ska ha det super mysigt ikväll och jag hoppas att ni också har det. tjingeling :D

tandproblem.

JAG BLIR TOKIG! JAG ÄR SUPER LESS, SUPER IRRI, SUPER ALLT som man är när man blivit på dåligt humör av någon anledning.
För ett antal år sedan var jag med mina pojk kompisar hos pål. Vi var ute på hans går och en viss människa som börjar på M började med att jonglera en flaska. GLAS flaska. han var inte speciellt skillad så jag sa åt han att sluta så att ingen skulle få den på sig osv. Men han slutade inte. Efter kanske knappt en minut flyger flaskan upp i luften och träffar min rakt i käften! nämen oj, kolla! där ligger en halv tand!
Det var så berättelsen om min djuriskt irriterande tand startade. FRAMTANDEN om jag ska vara exakt. Jag har lagat den typ tre gånger eftersom det inte håller så bra med såndära plast eller porslin eller vad dom nu använder.. Det lossnar små bitar... otroooligt ofta och nån gång om året lossnar hela. Och idag mina vänner, var det en sån dag!
Jag hade en otroligt mysig stads runda med polaren Elle och vi gck förstås och slösade pengar på lite fin godis som alltid är lika lockande. Vi köpte sånadära S ni vet. Goa som tusan... Nå, ja då skulle vi plötsligt gå och möta hennes mormor utanför smedjan en sväng. Väl utanför tar jag upp en godis som hör och häpna har blivit hård av kylan. Men inte bryr jag mig, för jag har just stått och käkat flera andra och det har gått så bra. Som ni säkert räknat ut vid det här laget gick förstås min tand av. Igen. Kabooom!, knak, brak! Skit och inte nu igen tänker jag när jag fortsätter le mot elle och hennes mormor. :D Härligt.. eller hur!

Nå, annars under denna händelserika dag har det inte hänt så mkt. Jag har ätit fisk på skolan, pratat om bortförklaringar och skippat sista lektionen som var data. (det var ingen viktig lektion, är egentligen en duktig flicka :D)

Hare gött, Chao! :)

first day at school

Jamen tjena.
Idag var det denna första dagen på skolan efter jul lovet. Jag kände mig inte direkt aktiv om jag så säger.. :P Det var som om jag var en banan som ingen hade öppnat skalet på än. Det där lät ju hyffsat psykologiskt sagt.
Nå, när man har en sån skön säng som jag har så är det inte, som alla vet, så lockande att kliva upp, huttrande för att käka frukost och sen gå ut i 17,5 graders kyla. Men är man en hård norbottning som jag själv ;) så klarade jag det galant med t.o.m en tur i duschen innan bussen kom.
Jag trodde först att min polare Elina skulle joina mig på bussen eftersom hon nu börjar här i gymnasiebyn men nejnej, den lilla larven är förstås bekväm och tar en senare buss eftersom hon börjar en kvart senare än mig. Så dagen började med en fet diss :D

Gårdagen handlade ju bara om att fara och köpa pennor, pennvässare, nya block och sånt, för jag är ju så taggad inför skolan. NOT! Det blev en härlig kväll på stan, käk på Östens pärla och helt typiskt gosigt snack som man alltid har på onsdagar :P

Nu hava jag besök av mina morföräldrar ;) Dom sitter nere i köket och snackar sånt där snack som bara dom kan. Jaaa, men dom är ju helt gudomliga :D De är ett gäng fina människor måst jag säga =)

By the way! Jag fick reda på en bra sak idag.. Jag har nämligen fått MVG i bild. Så jag slipper den där tråk kursen och kan gå hem i normal tid istället för klockan 5 som jag brukar : )

Nu tänkte jag skriva några rader om min ultra goa hund Tarzan som jag nu i framtiden kommer kalla trosan när jag skriver här. (Jag är medveten om att killar kan ta lite illa upp av att en varelse av det "manliga" könet blir kallad trosan, men det är bara att leva med det.) Han har fått otroligt rinniga ögon! Det ser nästan ut som att det blöder från dom. men jag tvättar dom regelbunder med kokt svalt vatten. Min morbror, som har och haft en hel del hundar, säger att dom får det den här tiden när det är så kallt. Men det ser ju som inte trevligt ut direkt. Tänk att gråta 24/7 :/

Japp, det var de det. Sovmorgon imorrn till tio i tio. Det sitter fint kan jag ju säga.
ja men ni får ha det tills jag skriver igen. =D Chao!


1 månad, 4 veckor sen jag skrev sist.

Ja men tjena. har haft en hyper lång paus hära. Jag gav upp. är lixom ingen blogg person egentligen, tror jag? Nå.

Jaa, Nu har det varit julafton, Nyårsafton och jag har hunnit fylla år. Så, nu är jag 17 år och inte vet jag om jag är så glad över det. 17 måste vara den mest värdelösa ålder någonsin! I nästan alla andra åldrar får man börja köra nån "plåtburk på hjul". 15 moppe, 16 skoter, eumoppe och börja övningsköra bil!!! 17 NADA! 18 Körkort. Asså jag menar KOMIGEN. VÄRDELÖST.

Jag fick en dator i julklapp förresten, härligt nöjd över det är jag nog lugnt. Sen fick jag ju julklappspengar och för dom köpte jag en 22" skärm :D Sen till födelsedags present fick jag en data stol så.. Nu har jag ett helt och nytt paket med data grejor =)



Eh, jag har skickat ett sms nu till mina kära vänner för jag tänkte att vi kunde fara inte till stan och käka lite middag senare. Jag tänkte ju först ha ett härligt tårtkalas med fiske dam och strutar på huvet men då var det någon som protesterade och jag har ingen aning om varför?! :D haha
Jag har fått två svar än så länge. Så det lär bli av iaf : )



Jag har fixat mig ett såntdära... kontokort som man betalar med direkt i affärerna.
Jag vet att jag är lite efter med dessa grejor men det skiiter jag i ^^
Så jag var ju tvungen att testa det så jag for in till stan och köpte tre nya as balla "jumprar" (om man ska snacka farmorsspråk) men om jag nu ska snacka svenska så kan jag säga tröjor.
Rå nöjd över dom är jag men en av dom är en sån där polo grej med typ 85 % Acryl och 15% nylon som man helt enkelt svettas ihjäl i och dör. Men det ska jag lösa med en t tröja innanför.



Skola imorrn och jag hade tänkt vakna lite tidigare för att vänja om mig men onej. Klart som vatten att jag inte skulle lyckas. Vid älva tiden vaknar jag upp en andra gån i hopp om att klockan fortfarande är typ nio. Jag hoppas att jag kommer mig upp imorrn..

Det här var allt jag ville få ut denna morgon så till nesta gång. Bajbaj bejbis : )

RSS 2.0