kanske inte så värdelöst ändå

Jag har från då jag visste att jag skulle fylla 17 att det skulla vara en värdelös ålder. Vilket det är, men jag måste säga att det är det bästa året i hela mitt liv. Cool va! Grymt bra år har det varit och det är drygt sex månader kvar!

Jag har nk prov imorrn och jag har pluggat. faktiskt. Men jag tycker att det känns konstigt, jag kan allt som jag ska kunna men det känns som om det är för lite, som om jag har missat något super vesentligt. Det lär  visa sig imorrn men det vore bra om det gjorde det redan nu..

Middag hos farmor. PAALT. Jätte mkt palt. Sedan pluggade jag uppe på "mitt rum" hos farmor och somnade i mina böcker för första gången PÅ MAGE! Jag har aldrig och jag menar ALDRIG somnat på mage. Varenda gång har jag känt mig för pressad.. :P Det är som om jag inte kan andas, men nu när jag inte borde sova så kan jag plötsligt somna på vilket sätt som helst. Super awsome! Ska testa sova på mage inatt. :D

Snabb spolning sen sist jag skrev:

Jätte mysig valborg, grillning med polarna uppe på mjölkuddsberget med gitarr, pinnbröd, sång (falsk som tonsäker) och go go go go vänner : )

Har byggt eller rättare sagt timmrat en grillplats i stugan. :D :D STOLT.



Jaa, det blir en fortsatt full vecka.
T
isdag idag och imorrn är det prov och det blir bad med maja och sedan hundhuset på kvällen med vovvsarna. På torsdag har jag bokat in min privata smink kurs som jag fick av brorsan i födelsedagspresent på make up store + att vi har nationella i engelska. på fredag ska jag på återbesök hos veterinären för att kolla trosans ögon igen. Lördag är det planering inför munkviken lägret och sedan på kvällen blir det födelsedags party hos maja. Sedan på söndag  fyller maja år så då blir det till att gratta henne ännu mer. Men annars bli söndag rätt så chill.

Graaate. nu blir det mer plugg och sedan blir det l word hos elle. :D Baaj!

RSS 2.0