Amen helt stökigt!

Jamen halå. Denna helg asså, egentligen hände det inge spec, eller jo. men det är en hemlis! : ) Nå, ni som ids läsa, gör det. Men tills "Wow, asså" står det inget speciellt kul.
I fredags for mor och lillebror ner till stockholm för morsan ville gå på någon symässa där. Lille brorsan följde ändast för att det var hans tur att följa.. :D haha
Nå, så jag har varit hemma med min far och storebror hela helgen. Men jag har ändå tillbringat den mesta tiden med mina fiina vänner Jonas och Pål. Jonas är helt ensam hemma hela helgen och följande vecka så.. det blir att vi är hos han sådär 24/7. ;D
I fredags var jag hemma hos jonas till två på natten nånting och lookade på tv och snackade. Helt chockad över att han inte hade nå smaskigt i kylskåpet så blev det tillslut att vi gick över till mig, hämtade en chipspåse och gick en lång promenad i den kyliga luften. Något härligt men det hade ju varit mysigare om det var molnfritt på himlen så att man skulle kunna se stjärnorna. :/
I lördags gick jag först en promenad med Pål och fin hundarna våra ner till affären, där vände vi och gick en längre runda för att jag inte visste vad jag skulle köpa för min tjuga och mina 29 enkronor. Men tillslut slutade det upp vid affären igen då jag köpte en påse med milkchoko polly :D Fyllde även på mobilen så att jag har GRATIS SMS!
Sen gick vi till Jonas och hängde. Där var vi till ett tiden, då vi gick ut på en prommis igen. Vi är faktiskt hyffsat nyttiga av oss som är ute och går rätt ofta =)
Men jaa, Sen blev det ett ganska rejält bråk mellan mig och en "liten pojke" ås jag blev as orolig.
Men tur då att jag har Jonas :D Jonas är så grymt go, han ser så hårt ut på ytan men är så snäll och mjuk som ingen annan kan vara inuti. Jag gick in i hans kök och satte mig på hans köksbänk och kände mig helt tom och deppad. Då kom han in och ställde sig framför mig och frågade hur jag mådde. "skit" sa jag och då kramade han mig och sa att allt skulle ordna sig. Jag höll på att smälta och jag är så grymt glad över att ha han som kompis!
Nå sen till slutet av kvällen fick jag kontakt med "den lilla pojken" igen och vi möttes och snackade. Så nu är allt okej igen och jag mår bättre.
Wow, asså.

Nå, jag klippte faktiskt trasan i lördags. Så nu är han finare än nånsin :D

Denna bild är OLD :D

Mitt första inlägg.

Det är nu man ska komma med något riktigt bra som ska locka allt att läsa just min blogg men jag måste faktiskt bara, nu på en gång säga något som alla vardagliga människor säger. Just nu sitter jag faktiskt och äter GLASS med min supergoa KOLASÅS! Det är så gott så jag döör!

Nåja, back to buisness eller hur tusan det nu stavas :)
Jag har inte riktigt fått hum över hur man gör här på blogg.se men jag kämpar på.

Igår började jag med det omöjliga. Jag möblerade om mitt rum! det blev faktiskt riktigt fiint, bortsett från dom groteska tapeterna men nu ska vi inte vara så negativa. Man ska tänka positivt.
Jag har hängt upp en tavla som egentligen är ny men som legat och skräpat i femtioelva år. Så vi som är smart förstår ju då att den inte kan vara så ny :D

Nu har jag faktiskt inte tid att skriva mer. Måste fara på en gratistur till pitehavsbad där jag ska käka och bada :D tjao! 

RSS 2.0